Hoppa till innehåll

KÖP PARTYTÄLT

Här är 4 stycken bra & populära partytält som du kan köpa billigt online!

Partytält 4x6 m

Köp Partytält 4x6 m

Just nu på Hemfint.se: 12.995:-

KÖP PÅ HEMFINT.SE
Partytält 4x8 m

Köp partytält 4x8 m

Just nu på Hemfint.se: 15.495:-

KÖP PÅ HEMFINT.SE
Partytält 5x10 m

Köp partytält 5x10 m

Just nu på Hemfint.se: 19.995:-

KÖP PÅ HEMFINT.SE
Partytält 6x12 m

Köp partytält 6x12 m

Just nu på Hemfint.se: 22.995:-

KÖP PÅ HEMFINT.SE
Hemfint Logo

Bästa partytältet kan du köpa via Hemfint.se just nu, dem har partytält i många olika storlekar. Otroligt stabila partytält som också håller över tid, vilket tyvärr inte speciellt många partytält gör. Besök Hemfint.se och se deras stora utbud av tält.

Vanliga frågor om att köpa partytält!

Här kommer svar på det vanligaste frågorna om att köpa partytält.

Partytalts Logo

Vad är viktigt att tänka på?

När det kommer till det praktiska med att köpa partytält, så tycker vi det viktigaste att tänka på innan du köper är att ta reda på vad exakt du behöver. Tänk efter lite om hur stor plats du faktiskt behöver, och om du får plats med tältet i trädgården.

Vart kan man köpa billiga partytält?

Normalt sett så brukar nätet vara det billigaste stället att köpa på, och så även med partytält. Vi har köpt både enklare varianter från fysiska butiker, och på nätet och märkt att man får bättre kvalitet för samma pengar om man beställer tältet på nätet.

Vilken storlek på partytält är det mest köpta?

När det kommer till privatpersoner så köper otroligt många partytält i storlekarna 4x6, 4x8, 5x10 och 6x12 kvadratmeter. Men ganska många väljer också att köpa fyrkantiga pop up partytält på 3x3 eller 4x4 meter.

Vad kostar ett normalstort festtält?

Om vi utgår ifrån att ett normalstort partytält är 4x8 meter, så kan man hitta dessa för allt ifrån ca 4000 kr, och riktigt bra varianter som kostar över 30.000 kr. Man får vad man betalar för, precis som med allt annat här i världen.

Kan man tjäna pengar på att hyra ut tält?

Ja det är faktiskt ganska lukrativt att hyra ut partytält som man köpt in, men det kräver lite arbete. Det som utmärker lite grann med partytälts-marknaden är att den är väldigt intensiv i ca 3 månader tid under sommaren, sedan dör den ut helt och hållet.

Risker med att köpa begagnat partytält!

Att köpa begagnat partytält är väldigt bra för miljön, men det finns några risker med det som man ska vara medveten om. Kanske största risken är naturligtvis att det fattas delar, böjda delar, skadade delar som gör tältet mer utsatt för olyckor.